Sagunto Virtual

TOURS VIRTUALES SAGUNTO

Nuestras visitas virtuales basadas en imágenes de 360 grados, permiten conocer desde casa el Foro y Teatro Romano, el Horno Alto Nº2, la Iglesia de Santa María, la Via del Pòrtic y los Museos Histórico y Epigráfico de Sagunto.

Clica en la imagen y comienza con los tours ⇓

APP TOUR SAGUNTO

Si quieres tener toda la información turística de Sagunto en tu móvil, puedes descargar nuestra aplicación gratuita «Tour Sagunto», con audioguía en idiomas y con lengua de signos. Para iOS y Android

app

AUDIOGUIA QR EN VALENCIÀ XIUXIUEIG

La Universitat per a Majors de la UJI, en coordinació amb la Universitat Popular de Sagunt, han realitzat esta aplicación que oferix informació cultural, històrica i patrimonial de Sagunt.

QR Xiuxiueig, és un projecte d’audioguia que identifica aspectes culturals, històrics i patrimonials a l’entorn del Sagunt, com són el Castell, el Teatre Romà, l’ermita de la Sang, la Jueria, l’església del Salvador, el barri Padre Jaime, l’església Begonya, l’Albereda i el Forn Alt.

A Sagunt les plaques se situen a les instal·lacions del Centre Cultural Mario Monreal, el Mercat Municipal, l’Auditori Joaquín Rodrigo, l’Ajuntament, la Casa Capellà Pallarés, les oficines municipals de Camí Reial, el Conservatori, la Casa dels Berenguer i el CEAM.
Al Port de Sagunt, a la piscina Almudàfer, el Centre Cívic Antic Sanatori, l’Escola de Persones Adultes Miguel Hernández, el Centre Social Els Vents, el Casal Jove, la Tinència d’Alcaldia, el Mercat Municipal, la Casa de Cultura, les oficines municipals en la Gerència, el Poliesportiu José Veral, el centre administratiu de Baladre (plaça Tirant lo Blanc) el Centre Social “Los Claveles’, el CEAM i el Poliesportiu Municipal (internuclis)

Enllaç a l’audioguia

img_credits

Deja un comentario